We starten niet met één maar vier opleidingsgroepen!

opleidingsgroepen 1 uitgelicht

We starten niet met één maar vier opleidingsgroepen!

In een eerder bericht gaven we aan dat we gaan starten met een opleidingsgroep Leefstijlcoach in Gouda, maar we hebben nog meer mooi nieuws. Want we gaan niet starten met één groep in het najaar, maar met maar liefs vier!

De opleiding Leefstijlcoach is hot! Helemaal nu omdat bekend is geworden dat vanaf 1 Januari 2019 begeleiding naar een gezondere leefstijl vergoed wordt vanuit het basispakket. De bewustwording rondom een gezonde leefstijl wordt steeds groter. Wanneer men al preventief inzet op een gezonde leefstijl kan men veel (gezondheids)problemen voorkomen. Maar voor veel mensen is en blijft het lastig om de juiste keuzes te maken. En wat zijn deze ‘juiste’ keuzes dan?

opleidingsgroepen 1

In de opleiding tot Leefstijlcoach wordt je specialist op dit gebied. De leefstijl Academie verzorgt al lange tijd deze opleiding. Veelal worden ze in individueel traject verzorgd. Juist omdat we persoonlijke begeleiding erg belangrijk vinden. Een opleiding tot Leefstijlcoach is namelijk niet alleen een focus op diegene aan wij jij straks begeleiding gaat geven, maar juist ook een goede blijvende focus op jezelf, zodat jij anderen kunt blijven helpen.
Maar omdat de vraag naar goed opgeleide Leefstijlcoaches steeds groter wordt en gelukkig de impact hiervan ingezien wordt, starten we dit najaar met vier opleidingsgroepen tot Leefstijlcoaches in Gouda, Eindhoven, Amsterdam en Groningen.

Dus zie jij jezelf in de rol anderen te helpen met het coachen waarin iemand goede leefstijlkeuzes leert maken, maar je ook bewust bent van jouw eigen keuzes? Vind je het belangrijk een vitale leefstijl te leven en kennis en eigen ervaring in te zetten in een eigen praktijk? Ben je ondernemend en zijn onderwerpen als ‘waardevol leven’, vitaliteit en positieve gezondheid thema’s die je aanspreken en waar je in wilt groeien?

Meld je dan aan voor de groepsopleiding tot Leefstijlcoach in één van deze steden. En wie weet zien wij jou binnenkort in één van onze groepen!