Ademcoaching

de adem academie 8

Een gezonde ademhaling is een noodzaak

Inhoud

In kleine groepen word je begeleid in de praktische toepassing van een gezonde ademhaling. Eenvoudige oefeningen in de dagelijkse routine waarmee je direct invloed hebt op je gezondheid. Je wisselt ervaringen uit met je groepsgenoten uit en stimuleert en leert van elkaar. Reden voor aanmelding kan zijn dat (dreigende) burn out of jouw stress gerelateerde leefstijl je parten speelt. Concentratieproblemen, onrust in je lijf, snel geïrriteerd. Maar ook een slechte nachtrust of gezondheidsproblemen als long covid, astma, pijn op de borst, hyperventilatie en vermoeidheid.

 

Ademcoach 9

Na de 5 bijeenkomsten heb je kennis van gezonde ademhaling en vooral zul je de effecten ervan merken. Je hebt geleerd hoe je invloed kan uitoefenen op stress momenten en een nieuwe ademroutine aangeleerd waardoor je een blijvende verbeterende gezondheid zelf hebt gerealiseerd. Jouw reden van aanmelding heb je omgezet naar verbetering, je hebt een “verbouwing’ gedaan waardoor je lichaam beter functioneert. Naast deze verbouwing heb je geleerd je stress systeem te ontspannen en balans te realiseren.

Na het traject

Voor wie
Dit traject is voor is voor iedereen geschikt die een goede stap wil maken naar een gezonder en vitaler leven. Ervaar je de volgende klachten? 
– Benauwdheid door gejaagd, hoog of oppervlakkig ademen
– Burn out, stress & spanningsklachten
– Spierspanning of vastzittende spieren
– Slecht slapen, slapeloosheid, vermoeidheid
– Hyperventilatie & astma

Dan is dit traject wellicht iets voor jou!

Investering  
Het traject bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. We houden de groepsgrootte tot max 8 deelnemers om iedereen genoeg persoonlijke aandacht te geven in dit traject. Dit traject duurt 8 weken en je krijgt oefeningen mee naar huis om het geleerde gelijk in praktijk te brengen. Daarnaast werken we met buddy’s om elkaar te blijven ondersteunen. 
De investering voor dit complete groepstraject is 375,- p.p. incl. BTW. Een individueel traject van 5 bijeenkomsten is 475,- p.p.

Workshop AdemWijzer
Twijfel je nog over een traject van 5 bijeenkomsten? Doe dan mee aan de kennismakingsworkshop AdemWijzer waarbij je de kracht van ademhaling ontdekt! Ademwijzer neemt je mee in de manier waarop ademhaling het verschil kan zijn in gezondheid. Je krijgt informatie over het ademhaling systeem maar vooral ga je voelen wat ademhaling allemaal kan doen.

Ademcoaching (en de kennismakingsworkshops) start een aantal keer per jaar. Wil jij meedoen? Kijk snel in onze agenda wanneer het eerstvolgende traject start en schrijf je in!