AdemWijs

Ga je de uitdaging aan?

Inhoud
Probleem! Onze relatie met stress is disfunctioneel. Maar liefst 36% van het werk gerelateerd ziekteverzuim heeft stress als oorzaak. Dit zorgt voor jaarlijkse kosten van ruim 1,8 miljard euro voor werkgevers! Voornamelijk de toename van psychische stress en een tekort aan natuurlijke bronnen van stress zorgen voor een onbalans en het niet kunnen reguleren van onze dagelijkse stress. We hebben een hoge mate belasting en een te lage belastbaarheid om hier mee om te gaan. U kunt hier als werkgever iets aan doen. 

De oplossing: We leren mensen om zelfstandig psychische stress te verminderen door ademhalingstechnieken. Het ijsbad gebruiken we als natuurlijke stressor. Je leert weer onderscheid te maken tussen (echte) fysieke stress en mentale stress. Met behulp van ademhalingstechnieken en mindset oefening leer je omgaan met stress met als doel hier weerbaar tegen te worden. De kou en ademhaling hebben gelijktijdig een positief effect op je algehele gezondheid. Het is een tool die je na de workshop zelf kunt voortzetten.

De workshop AdemWijs wordt gegeven door Karel Jonker, gecertificeerd instructeur van de Wim Hof Methode.

Na de training

Voor wie
De workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in wat adem kan doen voor je gezondheid en je immuunsysteem. Het is een ludieke verbindende workshop die zeer geschikt is voor teams die waarde hechten aan gezondheid, waarbij de bijzondere ervaring van het ijsbad het teamgevoel aanzienlijk versterkt. Voor werkgevers is het een workshop die kan bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van medewerkers. 

Investering  
De workshop duurt (afhankelijk van de groepsgrootte) gemiddeld 4 uur.

Meer weten over de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan  

 

Doe mee op 22 November met de workshop AdemWijs!

Op 27 september organiseerden we twee workshops AdemWijs in Groningen. Omdat deze binnen een zeer korte tijd helemaal vol zaten hebben wij een nieuwe datum geprikt: 22 November! (Deze workshop stond eerst op 7 november gepland, maar vanwege de huidige extra maatregelen, is deze verplaatst naar 22 november).

Wil jij ook weten hoe jij jouw immuunsysteem kunt verbeteren? Meld je nu aan en koop jouw ticket hieronder!