Ademwijs

  • Afname van chronische en dagelijkse stress (ziekteverzuim)
  • Simpele tools voor dagelijks gebruik waarmee je om kunt gaan met stress
  • Een ludieke en verbindende introductie in stress-reductie
  • Het vergroten van werkkracht van je organisatie door gezonde en vitale medewerkers

Stress!

Onze relatie met stress is disfunctioneel. Maar liefst 36% van het werk gerelateerd ziekteverzuim heeft stress als oorzaak. Dit zorgt voor jaarlijkse kosten van ruim 1,8 miljard euro voor werkgevers! Voornamelijk de toename van psychische stress en een tekort aan natuurlijke bronnen van stress zorgen voor een onbalans en het niet kunnen reguleren van onze dagelijkse stress. We hebben een hoge mate belasting en een te lage belastbaarheid om hier mee om te gaan. U kunt hier als werkgever iets aan doen. 

DE OPLOSSING?

We leren mensen om zelfstandig psychische stress te verminderen door ademhalingstechnieken. Het ijsbad gebruiken we als natuurlijke stressor. Je leert weer onderscheid te maken tussen (echte) fysieke stress en mentale stress. Met behulp van ademhalingstechnieken en mindset oefening leer je omgaan met stress met als doel hier weerbaar tegen te worden. De kou en ademhaling hebben gelijktijdig een positief effect op je algehele gezondheid. Het is een tool die je na de workshop zelf kunt voortzetten

DOOR WIE?

Karel Jonker is instructeur AdemWijs en is opgeleid in het gebruik van de Wim Hof Methode - de wetenschappelijke methode achter de workshop. Karel begeleidt de ademhaling en ijsbad oefening.