AdemWijs

de adem academie 9

Ga je de uitdaging aan?

Inhoud
Karel Jonker, initiatiefnemer van de Adem Academie liep een aantal jaar geleden zelf op een berg van 1600 meter hoogte samen met Wim Hof in blote bast in -20 graden. Stoer? Helemaal niet want dit kan echt iedereen. Tijdens Ademwijs nemen we je mee naar deze momenten en ga je zelf ervaren dat (extreme) koude juist een kracht is. De grote sleutel hierin is namelijk ademhaling. Koude is stressfactor, met ademhaling bereik kun jij veel bereiken in de regulering van stress. En nog mooier, deze ervaring kun je de dag erna gebruiken als je stress ervaart in je werk, je relatie of waar dan ook. Je hebt dus direct voordeel in je dagelijks leven. 

We leren jou om zelfstandig stress te verminderen door ademhalingstechnieken. Het ijsbad gebruiken we als natuurlijke stressor. Je leert weer onderscheid te maken tussen (echte) fysieke stress en mentale stress. Met behulp van ademhalingstechnieken en mindsetoefeningen, leer je om te gaan met stress met doel hier weerbaar tegen te worden. De kou en ademhaling hebben gelijktijdig een positief effect op je algehele gezondheid. Het is een tool die je na de workshop zelf kunt voortzetten.

De workshop AdemWijs wordt gegeven door Karel Jonker, opgeleid door Wim Hof himself en is ook Ademcoach.

Na de training

Voor wie
De workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in wat adem kan doen voor je gezondheid en je immuunsysteem. Het is een ludieke verbindende workshop die zeer geschikt is voor teams die waarde hechten aan gezondheid, waarbij de bijzondere ervaring van het ijsbad het teamgevoel aanzienlijk versterkt. Voor werkgevers is het een workshop die kan bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van medewerkers. Deze workshop wordt ook incompany gegeven. Heb je hier interesse in? Je kunt een offerte opvragen via ons contactformulier.

Investering
De workshop duurt (afhankelijk van de groepsgrootte) gemiddeld 4 uur. 

Doe mee met de workshop AdemWijs. In onze agenda zie je wanneer de workshops gegeven worden en kun je je hier inschrijven!

Heb jij al eens de workshop AdemWijs gedaan, en wil je een verdieping? Dan is wellicht de workshop AdemWijzer voor jou een volgende stap!