‘Waarom hebben we dit niet op school geleerd?’

unnamed

‘Waarom hebben we dit niet op school geleerd?’

De Leefstijl Academie heeft de afgelopen jaren een mooie herkenbare plek gekregen in het aanbod in Nederland. We kunnen terugkijken op succesvolle jaren waarbij we veel mensen en bedrijven hebben mogen begeleiden naar vitaliteit en duurzame leefstijl. Tijdens en na corona merkten we dat gezondheid, leefstijl, onderwerpen als immuunsysteem en ademhaling meer aandacht kreeg. Voorheen waren het vooral particulieren die ondersteuning vroegen van onze diensten, maar nu zien we steeds meer bedrijven en organisaties, die zich afvragen hoe men in deze krappe arbeidsmarkt ze hun medewerkers vitaal kunnen houden. Stress en algehele gezondheid komen vrijwel altijd langs in deze vraagstukken.

Onze workshop AdemWijs geeft richting aan toepassingen die men kan inzetten om stress te herkennen, te verminderen en hiermee meer balans en rust in het dagelijks leven te genereren. De behoefte naar verdieping groeide bij de de deelnemers. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een nieuw initiatief: De Adem Academie.

Met deze aanvulling zullen we ons nog meer met het belang van goede ademhaling gaan bezighouden. Want een goede ademhaling is essentieel voor een goede gezondheid. Het autonome proces van ademhaling is in veel gevallen in een stressroutine beland waar je als individu meestal geen weet hebt. We leren je weer meer bewust te zijn van je ademhaling en hiermee invloed uit te oefenen op een gezond leven, jouw gezonde leven.

We organiseren workshops AdemWijs en Ademwijzer, organiseren mooie dagen Ademkracht waarin je alles over Ademhaling leert en we begeleiden je op een persoonlijke manier in Ademcoaching naar een goede en betere ademroutine. De reacties zijn opmerkelijk positief waarbij de meest gehoorde quote is: “Waarom hebben we dit niet op school geleerd?”.

Ademhaling, iets wat je duizenden keren per dag doet en waar zoveel over te ontdekken is.
We hopen je te mogen ontmoeten en je te verrassen!


Karel Jonker