Persoonlijk Leiderschap

Inhoud

Ontdek jouw pad naar persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling! Wil jij stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en leiderschap? Doe dan mee aan ons Persoonlijk Leiderschapstraject! Samen gaan we door een reeks van vijf inspirerende bijeenkomsten, ontworpen om jouw potentieel te ontketenen. Benieuwd naar wat je te wachten staat?

Programmaoverzicht:

1.Waarden en Persoonlijk Leiderschap
-Ontdek de kracht van jouw persoonlijke waarden.

2. Ademhaling en Stressbeheersing
– Leer effectieve ademhalingstechnieken voor stressvrij leven.

3. Motivatieversterking en Secure Base
– Versterk je motivatie en creëer een veilige basis voor groei.

4. Positieve Gezondheid
– Duik in het concept van positieve gezondheid voor een gebalanceerd leven.

5. Persoonlijk Leiderschap in Actie (Persoonlijk Actieplan)
– Zet je inzichten om in concrete acties met een persoonlijk actieplan.

 

dla slider 2

Voor wie
Je kan verschillende redenen hebben om aandacht te besteden aan jouw persoonlijk leiderschap. Wellicht heb je een van onderstaande onderwerpen die je bezighouden;

Zelfontwikkeling; Veel mensen streven naar persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Het verbeteren van hun leiderschapsvaardigheden stelt hen in staat om sterker en zelfverzekerder te worden, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Effectieve communicatie: Leiderschap omvat vaak het vermogen om meer effectief te communiceren met anderen. Soms weet je niet goed waarom je reageert zoals je reageert en wil je dit onderzoeken. Door hun persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, door meer zelfbewustzijn te creeren, kunnen mensen hun communicatieve vaardigheden verbeteren, wat hen helpt om beter te communiceren met vrienden, collega’s, teamleden, klanten etc.

Betere relaties: Leiderschap gaat niet alleen over het leiden van anderen, maar ook over het opbouwen van sterke en positieve relaties. Door te werken aan persoonlijk leiderschap kunnen mensen leren hoe ze beter kunnen samenwerken, conflicten kunnen oplossen en een positieve invloed kunnen hebben op de mensen om hen heen.

Zelfbewustzijn Ademhaling en gezondheid: Persoonlijk leiderschap is vooral ook investeren in zelfbewustzijn. Mensen die zich bewust zijn van hun sterke punten, zwakke punten, waarden en overtuigingen maar ook weten dat hun het centraal zenuwstelsel een direct verband heeft met jouw staat van zijn kunnen betere verbanden leggen in wat ze doen en wat ze voelen. Door hun persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, kunnen mensen hun zelfbewustzijn vergroten en een dieper begrip krijgen van zichzelf en het effect op hun gezondheid. Ademhaling is een mooie graadmeter van hoe het met jou stressniveau is gesteld.

Voldoening, zingeving en invloed: Voor veel mensen is het streven naar persoonlijk leiderschap een manier om voldoening en vervulling te vinden in hun leven. Door anderen te leiden en een positieve impact te hebben, kunnen mensen een gevoel van doel en betekenis ervaren dat hen motiveert om te blijven groeien en zichzelf te verbeteren. Maar ook de ontdekking dat je invloed hebt op je gezondheid als je meer in verbinding bent met jezelf werkt motiverend. Je leert dat de oplossingen voor jouw verandering vooral in jezelf al aanwezig zijn. “Wat je zoekt heb je.”

Carrièredoelen: Bij de wens succesvol te zijn in je baan speelt effectief, persoonlijk leiderschap een cruciale rol. Door persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, kan je betere beslissingen nemen, teams effectiever leiden en hun professionele doelen bereiken. Maar ook dat het werken aan betekenisvolle en zinvolle thema’s je gaan helpen in het behalen van je doelen waarmee je jouw omgeving (collega’s) motiveert

Kortom, de redenen voor het streven naar persoonlijk leiderschap kunnen variëren, maar het uiteindelijke doel is vaak om effectiever te zijn in het leiden van jezelf en hiermee een meer vervuld en bevredigend leven te leiden.

Investering
De duur van dit traject zijn 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Tussentijds is de coach beschikbaar via app voor vragen of extra ondersteuning. Het traject kost slechts €375,-. Overweeg je werkgever te vragen om bij te dragen aan de kosten, aangezien persoonlijke groei bijdraagt aan een gezonde werkomgeving en verzuim kan verminderen.