Partners

De Leefstijl Academie gaat graag een goede partnership aan om gezamenlijk iets moois te creeëren ten behoeve van onze klant.
Hieronder tref je een overzicht met de partners van de Leefstijl Academie. Deze partners bevelen wij van harte aan.

Logo Lopenenzo 2020

Lopenenzo
Lopenenzo is geïnspireerd op de Leefstijl Academie. Waar de Leefstijl Academie zich concentreert op deskundigheid en begeleiding, gaat Lopenenzo verder om met beweging het beste uit mensen te halen. Door mensen te laten bewegen stimuleren we een gezonde(re) leefstijl en een goede balans tussen mentaal, fysiek en maatschappelijk welzijn. Iedere klant maakt het verschil. Lopenenzo maakt mensen blij!

Ga voor meer informatie naar www.lopenenzo.nl

karel jonker e1610733337850

Karel Jonker
Karel Jonker is eigenaar van de Leefstijl Academie en daarnaast staat hij ook regelmatig op het podium om een lezing te verzorgen. Met thema’s als “Burn-out is een keuze” en Transitiemanagement in een onwillige bedrijfscultuur” weet hij de kijker te boeien en te prikkelen tot het laatste minuut. Ook is hij de bedenker en initiator van de Werkkrachtgarantie methode die door partners wordt overgenomen.

Ga voor meer informatie naar www.kareljonker.nl 

logo nieuw organiseren

Nieuw Organiseren 
Nieuw organiseren helpt organisaties, teams en individuele professionals om (het) verschil te maken. Wij dragen bij aan organisaties waar mensen trots zijn op wat ze doen en plezier hebben. Organisaties waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en zich kan ontwikkelen. Organisaties waar mensen verantwoordelijkheid krijgen en nemen.

Ga voor meer informatie naar www.nieuworganiseren.nl 

bewegen voor je brein

Bewegen voor je brein

Bewegenvoorjebrein.nl is dé centrale plek met betrouwbare informatie over de effecten van bewegen op de psychische en sociale gezondheid en het welbevinden. Hier vind je relevante onderbouwing om het gesprek over bewegen voor de psyche te voeren. Naast de wetenschappelijke basis staat de vertaalslag naar de praktijk centraal: wat kun je nu als professional met al deze informatie? Of ben je benieuwd waar en bij wie je terecht kunt als je op dit vlak meer betekenis wilt creëren? Wat bestaat er allemaal al? Hoe pak je bewegen voor het brein aan om cliënten of patiënten het meest te helpen? Ontdek het op Bewegen voor je brein.

partner healthhub

Health hub Roden
In de Health Hub Roden werken kennisinstellingen, bedrijven en overheid samen aan onderzoek en innovatieve oplossingen op het gebied van Healthy Ageing. De Health Hub Roden is opgericht om deze gespecialiseerde kennis en kunde in de regio te behouden.
De Hanzehogeschool Groningen is als projectpenvoerder verantwoordelijk voor de Health Hub Roden.

Ga voor meer informatie naar https://healthhub-roden.nl/

boekema logo home

Boekema kliniek 

De BoekemaKliniek is een onderdeel van Groningen Sport Revalidatie. De (sport) fysiotherapiepraktijk Groningen Sport Revalidatie is met name bekend bij de geblesseerde sporters uit het Noorden, gericht op het behandelen van sportblessures en het revalideren na een operatie. De Boekema Kliniek richt zich nu juist via online behandelingen op de sporters uit het hele land. Via videoconsulten kunnen we nu ook gericht de geopereerde patiënten langdurige revalidatietrajecten aanbieden. De Boekema Kliniek biedt eHealth gebaseerd op jarenlange ervaring voor iedereen!

Ga voor meer informatie naar www.boekemakliniek.nl

logo gsr

Groningen Sportrevalidatie 

Sportfysiotherapie en Revalidatie na operatie

Groningen Sport Revalidatie behandeld sporters en revalideert geopereerde patiënten. Onze specifieke kennis van sportblessures en revalidatie trajecten na een operatie resulteren in zeer geslaagde behandelresultaten. Zowel sportteams als individuele sporters kunnen we sport specifiek ondersteunen. Tijdens de revalidatietrajecten werken we nauw samen met orthopeden, sportartsen en revalidatieartsen. Groningen Sport Revalidatie is ervoor kinderen, volwassenen en ouderen!

Ga voor meer informatie naar www.groningensportrevalidatie.nl

The Meevis Company  

The Meevis Company is vooral voor die organisaties die op zoek zijn naar passende ondersteuning. Dat kan zijn na op praktisch niveau als profilering en ‘waar wil je als bedrijf of persoon voor staan’ tot meer een vraag over ‘welke richting is nodig om de organisatie gezond en overeind te houden?’ The Meevis Company is vooral gericht op de menselijke maat, de medewerkers centraal en het vergroten van werkplezier.

Om deze reden is The Meevis Company betrokken bij De Leefstijl Academie. Samenwerken in de ondersteuning van mensen en bedrijven waarbij de kijkrichting eigentijds en mensgericht de koers bepaalt.

dla placeholder

Ook partner worden? Neem gerust contact op!