Partners

De Leefstijl Academie gaat graag een goede partnership aan om gezamenlijk iets moois te creeëren ten behoeve van onze klant.
Hieronder tref je een overzicht met de partners van de Leefstijl Academie. Deze partners bevelen wij van harte aan.

partner lopenenzo

Lopenenzo
Lopenenzo is geïnspireerd op de Leefstijl Academie. Waar de Leefstijl Academie zich concentreert op deskundigheid en begeleiding, gaat Lopenenzo verder om met beweging het beste uit mensen te halen. Door mensen te laten bewegen stimuleren we een gezonde(re) leefstijl en een goede balans tussen mentaal, fysiek en maatschappelijk welzijn. Iedere klant maakt het verschil. Lopenenzo maakt mensen blij!

Ga voor meer informatie naar www.lopenenzo.nl

karel jonker logo 2

Karel Jonker
Karel Jonker is eigenaar van de Leefstijl Academie en daarnaast staat hij ook regelmatig op het podium om een lezing te verzorgen. Met thema’s als “Burn-out is een keuze” en Transitiemanagement in een onwillige bedrijfscultuur” weet hij de kijker te boeien en te prikkelen tot het laatste minuut. Ook is hij de bedenker en initiator van de Werkkrachtgarantie methode die door partners wordt overgenomen.

Ga voor meer informatie naar www.kareljonker.nl 

nieuw organiseren

Nieuw Organiseren 
Nieuw organiseren helpt organisaties, teams en individuele professionals om (het) verschil te maken. Wij dragen bij aan organisaties waar mensen trots zijn op wat ze doen en plezier hebben. Organisaties waar iedereen zichzelf kan en mag zijn en zich kan ontwikkelen. Organisaties waar mensen verantwoordelijkheid krijgen en nemen.

Ga voor meer informatie naar www.nieuworganiseren.nl 

Assets RGB Logos MeneerKooi  Antwoord

Meneer Kooi
Meneer Kooi is  een nieuw gezicht in de zorghulpmiddelenbranche, met de ervaring van een groep oudgedienden. En, Meneer Kooi is niet alleen. Iedereen in de zorg heeft een beetje Meneer Kooi in zijn of haar DNA. Een Meneer Kooi die verstand van zaken heeft, die persoonlijk en oprecht is, die betrokken en betrouwbaar is. En samen creëren ze de beste zorg voor jou en je cliënt.

Ga voor meer informatie naar www.meneerkooi.nl 

partner healthhub

Health hub Roden
In de Health Hub Roden werken kennisinstellingen, bedrijven en overheid samen aan onderzoek en innovatieve oplossingen op het gebied van Healthy Ageing. De Health Hub Roden is opgericht om deze gespecialiseerde kennis en kunde in de regio te behouden.
De Hanzehogeschool Groningen is als projectpenvoerder verantwoordelijk voor de Health Hub Roden.

Ga voor meer informatie naar https://healthhub-roden.nl/

partner vegro

Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen
Vegro Expertisecentrum hulpmiddelen Vegro is een bedrijf met een landelijke dekking aan thuiszorgwinkels en uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra vanuit waar de uitleen, verhuur en verkoop van verpleegartikelen en hulpmiddelen wordt verzorgd. Middels de regionale invulling van de organisatie, staat de klant altijd centraal bij Vegro.

Ga voor meer informatie naar www.vegro.nl