We starten met een opleidingsgroep Leefstijlcoach in Gouda!

opleidingsgroep 1 uitgelicht

We starten met een opleidingsgroep Leefstijlcoach in Gouda!

De opleiding Leefstijlcoach is hot! Helemaal nu omdat bekend is geworden dat vanaf 1 Januari 2019 begeleiding naar een gezondere leefstijl vergoed wordt vanuit het basispakket. De bewustwording rondom een gezonde leefstijl wordt steeds groter. Wanneer men al preventief inzet op een gezonde leefstijl kan men veel (gezondheids)problemen voorkomen. Maar voor veel mensen is en blijft het lastig om de juiste keuzes te maken. En wat zijn deze ‘juiste’ keuzes dan?

Tijdens de opleiding tot Leefstijlcoach wordt je specialist op dit gebied. De leefstijl Academie verzorgt al lange tijd deze opleiding. Veelal worden ze in individueel traject verzorgd. Juist omdat we persoonlijke begeleiding erg belangrijk vinden. Een opleiding tot Leefstijlcoach is namelijk niet alleen een focus op diegene aan wij jij straks begeleiding gaat geven, maar juist ook een goede blijvende focus op jezelf.
Maar omdat de vraag naar goed opgeleide Leefstijlcoaches steeds groter wordt en gelukkig de impact hiervan ingezien wordt, starten we dit najaar met een opleidingsgroep tot Leefstijlcoaches in Gouda.*

opleidingsgroep 1

Dus zie jij jezelf in de rol anderen te helpen met het coachen waarin iemand goede leefstijlkeuzes leert maken, maar je ook bewust bent van jouw eigen keuzes? Vind je het belangrijk een vitale leefstijl te leven en kennis en eigen ervaring in te zetten in een eigen praktijk? Ben je ondernemend en zijn onderwerpen als ‘waardevol leven’, vitaliteit en positieve gezondheid thema’s die je aanspreken en waar je in wilt groeien?
Meld je dan aan voor de groepsopleiding tot Leefstijlcoach in Gouda! Meer informatie over de opleiding of aanmelden kan hier.

Heb je vragen hierover? Stel gerust je vraag via info@deleefstijlacademie.nl of bel ons!

*Is Gouda echt te ver voor je, maar wil jij wel heel graag deze opleiding volgen (én van de korting profiteren)? Neem dan contact met ons op, wellicht starten we binnenkort ook bij jou in de buurt de groepsopleiding!