“Door inzicht in jouw eigen brein te hebben, weet je hoe je stress de baas kunt zijn.” 

Inhoud

In een voortrazende wereld waarin prestatiedruk, sociale onrust, werkdruk en een niet aflatende stroom digitale informatie ons in de stressmodus houdt is het belangrijk eens stil te staan bij de consequenties voor de gezondheid en het gevoel van geluk.  Juist het najagen van permanent geluk draagt bij aan de ratrace waarin veel medewerkers zitten. In onze workshop BreinWijs nemen we je mee naar de processen in het brein en vooral die, als gevolg van stress en een haperende ontspanning, van invloed zijn op uw gezondheid. BreinWijs geeft inzicht en draagt bij aan het bewustzijn vooral zorgvuldig om te gaan met belasten en ontspannen .
 
dla slider 2

Deze workshop geeft handvatten hoe je stress onder controle kunt krijgen, hoe je hierdoor beter presteert en direct invloed hebt op een gezonder en meer gelukkig bestaan. In begrijpelijke theorie wordt de werking van het brein uitgelegd en weet je na afloop wat stress voor invloed heeft op korte termijn maar ook in relatie tot de lange termijn. Een overbelaste agenda geeft namelijk een overbelast brein. Overbelasting staat herstel in de weg, met ernstige gezondheidsconsequenties.

Je leert hoe je met bewegen en ademhaling direct invloed kunt hebben op bewustwording, herstel, ontspanning en de ontwikkeling van neurale netwerken die herstel en een betere gezondheid mogelijk maken. We gaan vooral ervaren, bewegen, sporten en voelen hoe je lichaam reageert. Wat gebeurt er, welke invloed heeft dit op het brein? Welke invloed hebben gedachten over een probleem, over jezelf en anderen op de ontwikkeling van neurale netwerken? We passen diverse ademhalingstechnieken toe en alles wat je leert in deze workshop kan je per direct zelf toepassen in jouw dagelijks praktijk. Je investeert in jezelf met deze workshop in een betere gezondheid, kennis over hoe je in stress situaties kunt handelen waardoor je minder stress hinder hebt, en je prestaties gaan hiermee verbeteren.   

Na de Training

Voor wie
De workshop BreinWijs is voor iedereen die meer inzicht wil in het brein en de beïnvloeding hierop. De workshop geeft handvatten om stress de baas te zijn. 

Investering
Afhankelijk van de groepsgrootte en wensen neemt de workshop 6 uren in beslag. Deelnemers krijgen tools aangereikt om reflectie en verdere uitwerking zelfstandig te kunnen voortzetten.  

Meer weten over de kosten voor een Incompany workshop? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Workshop BreinWijs op zaterdag 24 april!

Op zaterdag 24 april organiseren we de workshop BreinWijs in Groningen. Jij kunt hier bij zijn. De workshop is van 9.30 tot 15.30 inclusief een heerlijke lunch bij Fight Academy Groningen, van der Hoopstraat 6, Groningen. Koop jouw ticket hieronder!