Win het boek Fokking druk van Thijs Launspach

thijs launspach 1 uitgelicht

Win het boek Fokking druk van Thijs Launspach

Docenten van de Leefstijl Academie zitten met regelmaat met de neus in de boeken. Daarom vinden we wat er aan gaat komen dan ook zo leuk! In samenwerking met uitgever Spectrum mogen we een mooi boek weggeven. Het is een boek waar we erg enthousiast over zijn. Het boek Fokking Druk van Thijs Launspach.

De inhoud van dit boek

Druk is het nieuwe normaal. Een volle agenda en een vol hoofd, het gevoel achter de dingen aan te lopen en altijd tijd tekort komen: het zijn dé kenmerken van deze tijd. Maar de drukte speelt ons inmiddels parten. Het aantal burn-outs is de laatste tien jaar schrikbarend gestegen. Je kunt zelfs spreken van een echte burn-outepidemie: ongeveer één op de zeven werkenden heeft ernstige stressklachten of zit door de stress thuis. En ook als je geen burn-out krijgt, kan de stress zorgen voor een stuk minder levensplezier.Hoe komt het nu dat we te veel en te hard werken? Waarom hebben we zoveel last van FOMO (Fear Of Missing Out)? En belangrijker: wat kun je zelf doen om te dealen met stress en een burn-out te voorkomen?

In Fokking druk legt psycholoog Thijs Launspach uit waarom we onszelf tegenwoordig vaak over de kop werken en wat je eraan kunt doen om dat te voorkomen. Op een praktische manier vertelt hij hoe je stress het hoofd kunt bieden en meer rust kunt creëren in je leven. Hij gebruikt hiervoor de nieuwste inzichten uit de wetenschap, methoden van experts en verhalen van ervaringsdeskundigen. Een nuchter en praktisch antwoord op de vraag: hoe blijf ik stress de baas in een overvolle tijd?

Jij kunt dit boek winnen!
Dit boek houdt zich bezig met onderwerpen die wij in onze trajecten, opleidingen en workshops ook meenemen. Jij kunt dit boek winnen. Hoe? In het boek staan veel vragen om te reflecteren op je eigen (stressvolle) leven.

Een van die vragen van Thijs Launspach is: Vlak voor je huis landt een ufo. De alien die eruit stapt belt bij je aan. Hij legt uit dat hij om heel onwaarschijnlijke, maar toch plausibele redenen zijn leven moet vullen met zoveel mogelijk stress. Welk advies zou jij deze alien geven? Wij zijn benieuwd naar jouw antwoord hierop! Vul het onderstaand formulier in en maak kans! Op zondag 23 februari maken wij de winnaar bekend.