Win het boek ‘Purpose’

purpose 2 uitgelicht

Win het boek ‘Purpose’

Docenten van de Leefstijl Academie zitten met regelmaat met de neus in de boeken. Daarom vinden we wat er aan gaat komen dan ook zo leuk! In samenwerking met Van Duuren media mogen we een mooi boek weggeven. Het is een boek waar we erg enthousiast over zijn. Het boek Purpose van Paul Stamsnijder. Karel Jonker van de Leefstijl Academie schreef hier ook een recensie over.

De inhoud van dit boek
Er is geen begrip in het huidige strategiedenken dat zo vaak wordt gebruikt als purpose. Logisch. Want wie voor een hoger doel gaat, krijgt niet alleen een sterkere reputatie en meer invloed, maar doet het financieel ook beter. Tegelijkertijd is er geen begrip dat zo vaak verkeerd wordt begrepen. Met alle gevolgen van dien: is het verhaal niet oprecht, dan ligt reputatieschade op de loer.

Met dit boek zet Paul Stamsnijder organisaties op scherp: het ontwikkelen van je purpose is een zaak voor hoofd, hart en handen. Hij laat zien hoe je achterhaalt wat de verwachtingen van stakeholders zijn, hoe je je hogere doel bepaalt en medewerkers daarin meeneemt, en hoe je hierover met de buitenwereld communiceert. Purpose schetst het verhaal van de moraal. Voor organisaties die het voortouw willen nemen in onze samenleving, door maatschappelijke, economische en persoonlijke meerwaarde te creëren.

Purpose – het verhaal van de moraal is de ideale gids voor leiders, bestuurders, toezichthouders, managers, marketeers en communicatieprofessionals die groter durven te denken. Een geloofwaardige bedoeling gaat voorbij de doelstellingen. Wie kleiner denkt, maakt problemen groter. Wie groter denkt, maakt problemen kleiner.

Jij kunt dit boek winnen!
Dit boek houdt zich bezig met onderwerpen die wij in onze trajecten, opleidingen en workshops ook meenemen. Jij kunt dit boek winnen. Hoe? Wij zouden graag van jou willen horen wat jij nodig hebt om een verandering in jouw organisatie op gang te brengen, ongeacht jouw functie. Vul het onderstaand formulier in en maak kans! Op maandag 27 januari maken wij de winnaar bekend.