Win het boek ‘Je beste ik’ van Mike Bayer

mike bayer 1 uitgelicht

Win het boek ‘Je beste ik’ van Mike Bayer

Docenten van de Leefstijl Academie zitten met regelmaat met de neus in de boeken. Daarom vinden we wat er aan gaat komen dan ook zo leuk! In samenwerking met Uitgeverij Scriptum mogen we de komende periode een aantal boeken weggeven. Het eerste boek die we onder de aandacht willen brengen is: Je beste ik van Coach Mike Bayer. Het is tevens het eerste boek die we weg gaan geven!

mike bayer 1

De inhoud van dit boek
Hoe zou jij deze vragen beantwoorden: Ben je dynamisch of worstel je met het leven van alledag? Ben je trouw aan je authentieke zelf, of zit je gevangen in een web dat je zelf hebt gesponnen? Je kunt groeien of niet, de keuze is aan jou. Kies je voor groei, dan stelt het leven zich op onverwachte manieren voor je open. Haal uit je leven wat erin zit door contact te maken met de best mogelijke versie van jezelf.
Mike Bayer schenkt in dit boek aandacht aan de zeven cruciale terreinen van je leven: je sociale leven, je privéleven, je gezondheid, je opleiding, je relaties, je werk en je spirituele ontwikkeling. Als je hier serieus mee aan de slag gaat, staat je leven op het punt een positieve wending te nemen.

Dit boek houdt zich bezig met onderwerpen die wij in onze trajecten, opleidingen en workshops ook meenemen. Het boek daagt je uit om na te denken over vragen waar je niet elke dag bij stil staat. En jij kunt dit boek winnen. Hoe? Wij zouden graag van jou willen horen wat jijzelf zou willen veranderen om jouw beste zelf te kunnen zijn. Vul het onderstaand formulier in en maak kans! Op maandag 25 november maken wij de winnaar bekend.