Win het boek Werkgeluk werkt!

photo 1517770413964 df8ca61194a6

Win het boek Werkgeluk werkt!

Elke maand kun je bij ons kans maken op een mooi boek. Deze selectie wordt gemaakt door onze eigen docenten die met regelmaat met hun neuzen in de boeken zitten. Dit keer hebben een toepasselijk boek waar je kans op kunt maken: ‘Werkgeluk werkt!’ van Lieke Bezemer.

Als het goed gaat met je werknemers, gaat het goed met jouw bedrijf. Gelukkige medewerkers die doen wat bij ze past, leveren namelijk aantoonbaar betere resultaten. Ze zijn gezonder, betrokkener, gemotiveerder en innovatiever dan minder gelukkige medewerkers. In dit praktische boek wordt duidelijk wat jij als HR-professional of manager kunt doen om aan de slag te gaan met werkgeluk. Aan de hand van het Klaver 4-model word je met diverse tools begeleid bij het implementeren van werkgeluk in jouw organisatie. Dit model geeft inzicht in de vier pijlers van werkgeluk (betekenis, talent, vrijheid en relaties) en laat bovendien zien wat dit betekent voor ieder niveau in de organisatie (organisatie, team en individu). Naast theorie, overdenkingen en tips bevat dit boek ook diverse praktijkvoorbeelden van onder andere Tony’s Chocolonely, Hutten Catering, Experius, Incentro en Great Place to Work. 

Wil jij kans maken op dit boek? Vul dan onderstaand formulier in en omschrijf waarom er op jouw werk of binnen jouw organisatie gewerkt moet worden aan werkgeluk en wellicht ontvang jij dit mooie gesigneerde boek!

*Dit boek is al vergeven*