Win het boek ‘Over goede voornemens’

photo 1517770413964 df8ca61194a6

Win het boek ‘Over goede voornemens’

Elke maand kun je kans maken op een mooi boek. Vorige keer kon je kans maken op het boek ‘Een beslissing’. De winnaar van dit boek is Anna de Boer! Van harte gefeliciteerd Anna! Dit keer kun je kans maken op het boek ‘ Over goede voornemens’ van Edwin Zasada.

Zijn goede voornemens gedoemd om te mislukken? Moeten we onszelf de teleurstelling besparen en gewoon doorgaan met dat wat we al doen? Nou, niet helemaal. De reden dat veel van deze goede voornemens sneuvelen ligt namelijk in onszelf. We stellen zélf onze goede voornemens op, zijn zélf verantwoordelijk voor de uitvoering ervan en zijn zélf ook degenen die zich er wel of niet aan houden. Het goede nieuws is dan ook dat we onze succeskansen zélf in de hand hebben. En hoewel wilskracht daar een belangrijke rol in speelt, is er meer nodig dan alleen koude, pure zelfdiscipline. Willen we onze goede voornemens écht halen, dan zullen we ook aan onze techniek moeten werken.

Wil jij kans maken op dit boek? Vertel ons welk goed voornemen bij jou steeds sneuvelt en wellicht ontvang jij dit mooie gesigneerde boek!

    boek zasada