Win het boek ‘één beslissing’ van Mike Bayer

photo 1517770413964 df8ca61194a6

Win het boek ‘één beslissing’ van Mike Bayer

Elke maand kun je kans maken op een mooi boek. Vorige keer kon je kans maken op het boek ‘Een shotje leefstijl’. De winnaar van dit boek is Petra Mes! Van harte gefeliciteerd Petra! Dit keer kun je kans maken op het boek ‘een beslissing’ van Mike Bayer. 

Naar schatting nemen we elke dag wel 35.000 beslissingen. Nu, op dit moment, kan één beslissing die je neemt doorwerken in alle aspecten van je leven. Maar dit boek gaat niet over het nemen van een allesomvattende grote beslissing die je hele leven omgooit. Het erom elke dag minstens één beslissing te nemen die je omstandigheden beïnvloedt en je dichter bij je doelen en dromen brengt: de beslissing om authentiek te zijn. Het is de beslissing te weten wie je bent, jezelf te zijn, en jezelf zonder aarzeling, zonder zorgen of angst authentiek uit te drukken.


Coach Mike helpt je verbinding te maken met je authenticiteit, zodat je leven weerspiegelt wie je werkelijk bent. Of je nu voor een nieuwe uitdaging staat, een andere richting wil inslaan of behoefte hebt aan een herkansing. In plaats van voortdurend te twijfelen over de ‘grote’ beslissingen in je leen, kom je weer in contact met je intuïtie, zodat je élke beslissing met vertrouwen en gemoedsrust neemt. De handvatten in dit boek stellen je in staat om obstakels om te zetten in kansen. 

Wil jij kans maken op dit boek? Vertel ons welk obstakel jij in een kans om zou willen zetten.

Wil jij kans maken op dit boek? Vul dan onderstaand formulier in en omschrijf waarom jij dit boek wil winnen en wellicht ontvang jij dit mooie gesigneerde boek!

    boek mayer 1