Win het boek Studeerden wij Medicijnen of Geneeskunde?

photo 1517770413964 df8ca61194a6

Win het boek Studeerden wij Medicijnen of Geneeskunde?

Dit keer hebben een bijzonder boek waar je kans op kunt maken op het boek ‘Studeerden wij medicijnen of geneeskunde?’ van Lieneke van de Griendt.

Lieneke van de Griendt – huisarts sinds 1995 – constateert dat veel patiënten met chronische aandoeningen ondanks alle medische inspanningen niet genezen. Zij krijgen medicijnen voorgeschreven die symptomen onderdrukken, maar ze blijven chronisch ziek en moeten vaak de rest van hun leven medicijnen blijven slikken. Maar wat gaat er eigenlijk precies mis in hun lichaam en waarom gebeurt dit? Als we dat weten, zouden we dan ook zonder medicijnen de gezondheid kunnen verbeteren van patiënten met chronische aandoeningen als diabetes, hart- en vaatziekten, multiple sclerose, reuma, schildklierproblemen of zelfs psychische klachten? 

Studeerden wij medicijnen of geneeskunde? is een must voor iedereen die zich afvraagt of het voorschrijven van medicijnen wel bijdraagt aan ware genezing.

Jij kunt het boek van Lieneke van der Griendt winnen. Hoe? Wat kun jij anders doen dan medicijnen slikken? Geef jouw antwoord op deze vraag op middels onderstaande formulier en wie weet ben jij wel de winnaar van het gesigneerde boek!

*Dit boek is al vergeven*