Workshop Vitaliteit

workshop 1 uitgelicht

Workshop Vitaliteit

We krijgen regelmatig de volgende vraag: ‘Ik merk dat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van vitaliteit maar ik kom er niet uit wat voor mij persoonlijk de beste aanpak is. Wat kan ik doen?’

workshop 1

Een logische vraag want het aanbod en mogelijkheden op dit gebied zijn enorm. De kunst is en blijft om dicht bij jezelf te blijven en een vorm van leefstijl te kiezen die bij jou persoonlijk past. Maar hoe kom je hier dan achter?

Omdat we graag iedereen willen helpen naar een vitaal leven, organiseren we een workshop met dit thema. We gaan op zoek naar jouw persoonlijke waarden en hoe jij  aan de hand hiervan keuzes kunt maken naar een vitaal leven wat bij jou past. Je zult merken dat wanneer jij jouw waarden inzichtelijk hebt, het veel makkelijker wordt om persoonlijke doelen te stellen en aan de hand hiervan naar jouw dagelijks leven te kijken.

Wil jij ook een waardevoller en vitaler leven, en ben je op zoek naar goede handvatten hiervoor? Wacht niet langer en meld je aan voor de workshop Vitaliteit.

Datum en tijd: Woensdag 9 mei van 10.00u tot 15.00u
Plaats: Meppel
Investering: €95,- (inclusief lunch)

Voor aanmelding en/of vragen, neem contact met ons op!