Workshop AdemWijs voor Edwin van der Sar foundation en Luckygym

ademwijs 1 uitgelicht

Workshop AdemWijs voor Edwin van der Sar foundation en Luckygym

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Gisteren op zondag 18 maart, gebeurde er iets bijzonders. Karel Jonker, WHM instructeur van de Leefstijl Academie heeft de workshop AdemWijs bij Luckygym georganiseerd, mede mogelijk gemaakt door de Edwin van der Sar foundation. De opkomst was zeer groot, bijna 30 mensen kwamen af op deze bijzondere workshop.

Het is niet de eerste keer dat de Edwin van der Sar foundation kennis maakt met de workshop AdemWijs. Een aantal maanden geleden heeft de Leefstijl Academie ook al een workshop AdemWijs voor medewerkers van de Edwin van der Sar foundation mogen verzorgen. Omdat men enthousiast hierover was, heeft de foundation het mogelijk gemaakt voor een grotere groep om deze frisse en energieke workshop te mogen volgen bij Luckygym in Leiden.

AdemWijs is een workshop gebaseerd op de principes van de Wim Hof Methode. Tijdens deze middag werden de deelnemers meegenomen in de effecten van de juiste ademhalingsoefeningen en koude op de sportprestaties. Maar daar stopte het niet. Want wat voor effect heeft dit nu op het brein? Het brein wordt anno 2018 enorm geprikkeld; zo krijgt het brein per dag nieuws waarbij er 175 kranten gevuld kunnen worden en geven we ons maar zelden een pauze, wat enorme effecten heeft op het brein.

De interactieve sessie met uitleg waarbij er uitgelegd wordt wat er gebeurd met lichaam én brein met deze technieken, maakt dat er ingezien wordt hoe belangrijk en simpel het is om dit toe te passen in het dagelijks leven. De Wim Hof methode wordt op toegepaste wijze gebracht vanuit de bevordering van gezondheid, maar juist ook op sportprestaties. Na uitleg, begeleiding in ademhalingsoefeningen, werd de koude echt ervaren door te dippen in het ijsbad.

Het was een middag vol positieve doorzetters, hoog energie niveau én warmte.

Wil jij ook een (incompany) workshop AdemWijs volgen? Neem contact met ons op, we vertellen je graag de mogelijkheden.