Voordelig werken aan een krachtige organisatie?

subsidie 1 uitgelicht

Voordelig werken aan een krachtige organisatie?

Krachtige medewerkers maken een vitale organisatie. Blijvend investeren in het grootste kapitaal van jouw organisatie, jouw medewerkers is van essentieel belang. Toch zien veel organisaties hun ziekteverzuim en werkdruk stijgen. We vertellen je wat je kunt doen en ook nog eens mét subsidie!

subsidie 1

Hoe vitaal is jouw organisatie?
Krachtige medewerkers zijn bevlogen en werken vol energie en passie. Ze halen het beste uit zichzelf en omgeving. Dat weet de Leefstijl Academie. Wij zien hoe belangrijk het is om vitaliteit in organisaties te integreren en een onderdeel te laten zijn van medewerkers. Maar we zien ook dat geen enkele organisatie hetzelfde is. Zoals elke medewerker verdient ook elke organisatie zijn eigen aanpak. De Leefstijl Academie doet onderzoek, geeft advies en begeleidt trajecten bij organisaties op dit gebied.

ESF subsidie voor vitaliteit
Het Europees Sociaal Fonds heeft aangekondigd om ook in 2018 en 2019 subsidie te verstrekken op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Met deze subsidie kunnen bedrijven en instellingen helpen de vitaliteit van hun medewerkers te vergroten. En er is nog meer goed nieuws, want waar de subsidie in 2017 nog 10.000 euro was, is dat voor 2018 en 2019 nu 12.500 euro geworden. Voor het tijdvak wat er binnenkort komen gaat is er 15 miljoen euro beschikbaar gesteld.
De subsidie moet gebruikt worden voor het starten van en adviestraject of het implementeren van een advies en verbetering afgestemd op jouw personeel. Het gaat hierbij om advies en/ of implementatie vanuit een externe.

Wat moet ik doen om in aanmerking te komen voor deze subsidie?
De Leefstijl Academie heeft veel ervaring rondom verandertrajecten waarbij de menselijke maat het uitgangspunt blijft. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie kun je inschrijven via deze site.
Het tijdsvak voor het aanvragen van deze subsidie wordt geopend op 8 april om 9.00u en zal sluiten op 12 april om 17.00u. De Leefstijl Academie kan ondersteuning bieden in het aanvragen van de subsidie.

Wat kan ik nu al doen?
Je hebt besloten dat je van jouw organisatie een nóg krachtigere organisatie wilt maken. Dat is al de belangrijkste stap! Wij helpen je graag verder. In een gesprek ontdekken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen en welk traject we in kunnen zetten. Wanneer je dat nu doet, kun je voor het traject dus ook nog eens 12.500 euro aan subsidie aanvragen. Dat betekent dat de investering voor jou laag blijft.

Wil je ontdekken of we van toegevoegde waarde voor elkaar kunnen zijn? Neem contact met ons op via info@deleefstijlacademie.nl