Verdien geld met vitaliteit!

vitaliteit 2 uitgelicht

Verdien geld met vitaliteit!

Wil jij ook geld verdienen met sporten, gezonde voeding en goede keuzes op het gebied van vitaliteit? Dat kan nu met het nóg completere aanbod van Move to Health!
Norwell Outdoor Fitness en de Leefstijl Academie hebben al de handen ineen geslagen om een compleet aanbod te bieden aan gemeenten, dorpen en organisaties. Een kwalitatief hoogwaardig sportpark bij jou in de buurt, met deskundige begeleiding opgeleid door de Leefstijl Academie. En daar stopt het niet. Want dit alles kan gesubsidieerd worden door gemeenten en hier geven wij ook begeleiding bij.
Maar vanaf vandaag is dit aanbod nóg completer doordat wij nu onze krachten bundelen met Healthcoin en kun jij hier geld mee verdienen!

Wat is Healthcoin?
De Healthcoin is een spaarpunt waarmee gezond gedrag beloond wordt. De Healthcoin is door iedereen te verdienen die gezonde keuzes maakt of een persoonlijk doel behaalt. Wij zien het aantal gespaarde Healthcoins van een deelnemer als een indicatie van hoe actief deze persoon met zijn gezondheid bezig is: de actieve deelnemer heeft dankzij het uitvoeren van gezonde acties namelijk veel Healthcoins te besteden! Denk hierbij aan kortingen bij mooie bedrijven. Je verdient dus geld door aantoonbaar gezonde keuzes te maken!

Healthcoin hanteert vijf gebieden die belangrijk zijn voor gezondheid. Een goede balans op deze vijf gezonde gebieden is van enorm belang voor een positief effect op gezondheid. De producten en diensten die worden aangeboden in combinatie met Healthcoin, worden in één of meer van deze health types ingedeeld.

vitaliteit 2

Deze vorm van beloning, stimuleert en motiveert buurtbewoners of collega’s aantoonbaar om gezonde keuzes te maken, zoals goede voeding en sporten. Door dit toe te voegen aan het Move to Health concept, creëer je hiermee ook gelijk een mooi draagvlak.

De ultieme belevingsfactor

Door deze combinatie hebben we voor jou een compleet concept wat we voor jouw organisatie of buurt kunnen bewerkstelligen.

  • Een hoogwaardig sportpark
  • Deskundige opleiding tot healthcoaches inclusief begeleiding
  • Begeleiding bij subsidieaanvraag bij gemeente
  • Beloningssysteem voor buurtbewoners of medewerkers van jouw organisatie

Hiermee kun jij een ultieme belevingsfactor creëeren voor buurtbewoners of jouw medewerkers. Samen zetten we de volgende stap naar een vitaler leven.

Wil jij weten hoe we samen Move to Health in jouw buurt of bij jouw organisatie kunnen realiseren? Neem contact met ons op via info@deleefstijlacademie.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!