Sportpark de Dikke Tien komt!

dikke tien 5 uitgelicht

Sportpark de Dikke Tien komt!

De champagneflessen kunnen opengetrokken worden. Na een jaar lang draagvlak creeëren, sponsors zoeken en de gemeenten en provincie betrekken, is het vandaag dan echt een feit.
Sportpark de Dikke Tien kan gerealiseerd gaan worden, mogelijk gemaakt door de Leefstijl Academie. De financiering is helemaal rond, dat betekent dat we nu gaan starten het realiseren van de Dikke tien!

dikke tien 5

Wat is de dikke tien ook al weer?
Inwoners (en anderen) van Feerwerd, Ezinge, Garnwerd en Aduarderzijl (Gr.) kunnen binnenkort hun conditie, kracht en vooral plezier ontwikkelen, testen en/of aanmoedigen. Op deze plek komen een dikke tien toestellen te staan waarop diverse spiergroepen kunnen worden getraind. Dit is onder andere in samenwerking met Norwell Outdoor Fitness Nederland.
Scholen, sportverenigingen, ouderen, toeristen, mensen in training om fitter te worden; iedereen is welkom en kan op eigen gelegenheid of georganiseerd gratis gebruik maken van de dikke tien.

dikke tien 6

En nu?
We gaan nu beginnen met het plaatsen van het outdoor fitness park van Norwell. Er zal met de inwoners, verenigingen en actieve deelnemers van Ezinge, Feerwerd en Garnwerd een sportplan worden gemaakt, samen met de Leefstijl Academie. In dit sportplan zal terugkomen dat healthcoaches van de Leefstijl Academie deskundige begeleiding gaan geven op diverse tijden.
Naar verwachting kunnen we vanaf medio juni gaan sporten en de dikke tien doelen halen!

Heb je vragen, ideeën of initiatief wat je in dit park zou willen doen, neem contact met ons op, met elkaar maken we hier een succes van.