Slaap beïnvloeden als werkgever?

dla placeholder

Slaap beïnvloeden als werkgever?

Kennis is een belangrijke voorwaarde om mensen intrinsiek te motiveren voor gezonder gedrag. Investeren in kennis, maar ook het faciliteren van gezond gedrag is een belangrijke taak van werkgevers.

Wist je dat werkgevers invloed kunnen uitoefenen op slaap van werknemers? Dit zijn drie conclusies van studenten aan de minor Healthy Workplace van Hanzehogeschool Groningen . Zij onderzochten hoe werkgevers kunnen bijdragen aan een gezonde werkomgeving. In samenwerking met de Leefstijl Academie werden de drie beste artikelen uitgekozen, om te delen met het werkveld. Want het is zonde wanneer deze kennis zich beperkt tot de studie zelf.

We publiceren met trots het tweede artikel: Slaap beïnvloeden als werkgever? Dit artikel is geschreven door Lisa Mercalina. Zij volgt de studie Human Resource Management aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Lisa verdedigt in haar artikel de stelling dat werkgevers moeten investeren in de mogelijkheid om slaapgewoonten, slaapduur en kwaliteit van slaap van medewerkers positief te beïnvloeden.

Klik op de onderstaande link om haar artikel te lezen. Doe er je voordeel mee en we zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Slaap beïnvloeden als werkgever