Online inspiratiecollege: ‘Vergroot je Werkkracht’

Online inspiratiecollege Vergroot je Werkkracht 1

Online inspiratiecollege: ‘Vergroot je Werkkracht’

Hoeveel werkkracht kan jouw organisatie aan?

In tijden waarin onzekerheid de regel is en vanzelfsprekendheden schaars zijn, wordt het ineens kristalhelder waar de zwakke plekken liggen en waar de kracht vandaan komt. Zowel op privé gebied als bij organisaties.

Als deze roerige tijd rondom Covid-19 voorbij is, dan zullen de mensen die nu onmisbaar zijn hun plek opeisen. Zij herinneren ons er aan dat schoonmakers, leraren en verpleegkundigen blijvend een ereplek verdienen. De vraag is dan: is de organisatie er klaar voor? Is de bedrijfscultuur zo ingericht dat deze mensen als kapitaal worden gezien? Mogen ze hun werk zelf blijven vormgeven of moeten ze weer meedraaien in het systeem? Blijven we geloven in de principes van waarde toevoeging, vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbinding? Of vallen we weer terug op de oude hiërarchie en regelgeving? 

Het kapitaal van de organisatie

Het is onze overtuiging dat de focus binnen bedrijven vooral op één thema zal moeten liggen: werkkracht vergroten. De oplossing zit hem namelijk in het sterker maken van de huidige middelen, de mensen en creëren van toegevoegde waarde hierin. In dit proces staat de medewerker centraal, als het kapitaal van de organisatie. De medewerker met intrinsieke motivatie voor de geleverde dienst.

In dit college gaat Karel van de Leefstijl Academie vanuit de huidige maatschappelijke positie verder in op de methode Werkkracht garantie. Daarbij geeft hij de tools om hier vandaag nog in praktijk een start mee te maken.

Voor wie is dit online inspiratiecollege interessant?

Dit college is waardevol voor iedereen die zich binnen de organisatie bezighoudt met beleidsvorming, HR, verzuim en scholing, zoals: HR adviseur/medewerker, casemanager, arbeidsdeskundige, teamleider, coach, OR, maar zeker ook bestuurders en directie. Is dit onderwerp ook interessant voor je collega? Stuur dan vooral de link van deze pagina door.

Nog even alle details op een rij:

Datum: dinsdag 30 juni 2020

Tijd: van 10.30 – 11.30 uur

Locatie: online, dus achter je pc/laptop of via je tablet/smartphone met internet

Aantal: het aantal deelnemers is beperkt, dus geef je snel op!

Schrijf je in om deel te nemen aan het webinar!