Gezondheid op het werk: Een doorn in het oog, of een kans voor organisaties

dla placeholder

Gezondheid op het werk: Een doorn in het oog, of een kans voor organisaties

Kennis is een belangrijke voorwaarde om mensen intrinsiek te motiveren voor gezonder gedrag. Investeren in kennis, maar ook het faciliteren van gezond gedrag is een belangrijke taak van werkgevers.

Wist je dat werkgevers invloed kunnen uitoefenen op slaap van werknemers? Dit zijn drie conclusies van studenten aan de minor Healthy Workplace van Hanzehogeschool Groningen . Zij onderzochten hoe werkgevers kunnen bijdragen aan een gezonde werkomgeving. In samenwerking met de Leefstijl Academie werden de drie beste artikelen uitgekozen, om te delen met het werkveld. Want het is zonde wanneer deze kennis zich beperkt tot de studie zelf.

We publiceren met trots het artikel van de winnares: Marije de Frankrijker. Een van de eerste vragen die organisaties ons stellen is logischerwijs: wat levert het op? Marije verwoordt in haar artikel de voordelen van het investeren in een gezonde werkplek. Klik op de onderstaande link om haar artikel te lezen. Doe er je voordeel mee en we zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Gezondheid op het werk: Een doorn in het oog of een kans voor organisaties