De Leefstijl Academie opent tweede vestiging in Gouda

gouda

De Leefstijl Academie opent tweede vestiging in Gouda

Groningen 1 juli: Na 4 succesvolle jaren in het trainen en opleiden van medewerkers van bedrijven opent de Leefstijl Academie een tweede vestiging in Gouda. Vanuit de vestiging in Groningen werkte men door heel Nederland. Door de toenemende klantenkring in het westen van het land is er, juist in de huidige tijd behoefte aan een vestiging in Gouda. De Leefstijl Academie staat bekend om de unieke methode die zij toepassen bij organisaties: de Werkkracht garantie methode. Met steeds meer landelijk opererende opdrachtgevers is Gouda een logische stap om te kunnen blijven groeien.

Een logische stap

Zowel voor medewerkers als voor opdrachtgevers is het prettig dat de Leefstijl Academie nu ook centraal in het land te vinden is. “Steeds meer organisaties weten ons te vinden die op zoek zijn om Werkkracht binnen hun organisatie willen vergroten, ziekteverzuim te willen terugdringen en willen werken aan een gezonde organisatie door te investeren in hun medewerkers.” vertelt Karel Jonker, eigenaar van de Leefstijl Academie. “Een tweede locatie openen in het westen is een logische stap om dicht bij onze opdrachtgever te kunnen staan.”

Nieuwe locatie om nog dichter bij onze opdrachtgever te staan

Afgelopen vier jaar is de Leefstijl Academie in Groningen uitgegroeid tot een team van 9 medewerkers. Karel Jonker: “Omdat we nog dichter bij de opdrachtgever willen staan en om landelijk iedereen goed te kunnen helpen is een centrale plek essentieel.” De tweede locatie is gevestigd in Gouda. Deze locatie zal gerund worden door Cynthia Meevis. Zij komt zelf uit het werkgebied en samen met haar collega’s zal zij zich in het Westen en Zuiden inzetten om organisaties te begeleiden naar vitale organisaties.

Het concept blijft onveranderd

Het beproefde concept blijft onveranderd. Ook in Gouda wordt de Werkkracht garantie methodiek ingezet om veranderingen door te voeren bij organisaties. Hierin wordt gekeken naar vier elementen: Purpose en bedrijfscultuur, Scholing en training van medewerkers, Innovaties en Beschikbaarheid waarbij de medewerker als uitgangspunt wordt gekozen. Immers klanten bedienen met mooie website quotes en niet gemotiveerde medewerkers is onmogelijk. De komende jaren zal de Leefstijl Academie dus ook in vanuit de nieuwe vestiging in Gouda  dichterbij haar klanten werken om samen met hen de werkkracht te vergroten.

Grootse openingsworkshop met Leon van der Zanden

Om de tweede vestiging te vieren, zal er een openingsworkshop met Karel Jonker en cabaretier Leon van der Zanden georganiseerd worden. De workshop ‘van kunstje naar Kunst’ is gericht voor mensen uit het bedrijfsleven om op zoek te gaan naar intrinsieke waarden en maken we met vleugje humor, maar vanuit een veilige omgeving, een koppeling naar de managementstijl van de deelnemer. Cynthia Meevis: “Ik ben zeer vereerd dat Karel Jonker en cabaretier Leon van der Zanden naar Gouda komen voor deze unieke bijeenkomst!”

Wil je meer weten over deze workshop of de Leefstijl Academie? Ga naar www.deleefstijlacademie.nl