Webinar: Zorgen voor een gezonde voedingsbodem van je bedrijf

voedingsbodem pl

Webinar: Zorgen voor een gezonde voedingsbodem van je bedrijf

Hoe zorg je voor een goede voedingsbodem van je bedrijf?

Planten groeien het best in een voedingsrijke bodem. Mensen komen het best tot bloei wanneer de ‘voedingsbodem’ van de organisatie hen ondersteunt en faciliteert. Een aantal factoren, zoals de cultuur en structuur van de organisatie, hebben invloed op de kwaliteit van die voedingsbodem. Deze factoren zijn stabiel en groeien mee met de organisatie, en blijven daarom vaak onveranderd. Het loont echter om eens goed te kijken en te onderzoeken of de potentie van de medewerkers optimaal wordt benut.

Wij geloven erin dat de mens het belangrijkste kapitaal vormt van de organisatie. Zorg goed voor de mens, en dan vloeien resultaten hieruit voort. Veel organisaties zijn echter geneigd om pas in actie te komen wanneer functioneren of samenwerking niet goed loopt, of wanneer de resultaten tegenvallen. Daarmee wordt er meer genezen dan voorkomen, laat staat dat er aandacht is voor bloei. In dit webinar nemen we de voedingsbodem van de organisatie onder de loep en bieden we praktische handvatten om deze te verbeteren.

Dit webinar wordt verzorgd door Tessa Jonker en Marijn Pietersen van De Leefstijl Academie. Meld je aan voor dit ‘live’ Webinar op dinsdag 20 april a.s. van 20.00 – 21.00 uur. Het event duurt 60 minuten, waarbij de laatste 15 minuten voor vragen en antwoorden zijn gereserveerd.