Workshop Persoonlijk Leiderschap

“Het is niet moeilijk om keuzes te maken, als je weet waar je voor staat”

 

Inhoud
Een snel veranderende maatschappij, hoge werkdruk, uitval door stress en burn-out, een goede balans tussen privé en werk zijn onderwerpen uit de dagelijkse media. Maar waar sta jij? Wacht je op die baan die er niet meer is? Of neem je het heft in eigen handen?  Laat jij je sturen door jouw omgeving, of creëer je je eigen succes?

In de workshop Persoonlijk Leiderschap helpen we jou te ontdekken wat je belangrijke drijfveren zijn, wat je echt belangrijk vindt en waar jouw grenzen liggen. Een belangrijke voorwaarde voor controle of je eigen werk- en privé leven en de balans daar tussen is dat je weet waar jouw grenzen en energiebronnen liggen. Alleen dan sta je zelf aan het roer. 

dla slider 2

Na de Training

Voor wie
De workshop Persoonlijk Leiderschap is voor iedereen die inzicht en houvast zoekt in het dagelijks leven en het werkende leven, specifiek voor jou als uniek persoon. Persoonlijk leiderschap is een tool om jezelf te managen in de dagelijkse werkelijkheid zodat negatieve consequenties zoals stress of burn-out kunnen worden voorkomen. 

Investering
Afhankelijk van de groepsgrootte en wensen neemt de workshop 4 – 6 uren in beslag. Deelnemers krijgen tools aangereikt om reflectie en verdere uitwerking zelfstandig te kunnen voortzetten.  

Meer weten over de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Doe mee op 6 oktober in Gouda!

We hebben onze tweede vestiging in Gouda geopend.
Daarom organiseren we op dinsdag 6 oktober éénmalig deze workshop in Gouda.

Locatie: Graanmaalderij, Gouda
Tijd: 09.00u – 13.00u 
Investering: € 75,- (incl. lunch)

Schrijf je hieronder in: