Training Mindfulness

“Je kan de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen”

Inhoud

Vaak zijn we in ons hoofd druk met dat wat er is geweest of dat wat nog komen gaat. We piekeren en malen wat af. Op die momenten gaat het huidige moment aan ons voorbij, het kost heel veel energie en het levert uiteindelijk niet veel meer op dan vermoeidheid en somberheid waar vaak nog een negatief zelfbeeld boven op komt. Door meer bewust te zijn wat er in het huidige moment gebeurt ben je ook in staat om effectiever te reageren in de situatie, omdat je simpelweg meer opmerkt.

Tijdens de bijeenkomsten ligt de nadruk op het aanleren van aandachtsoefeningen en inzichtmeditaties. Dit is voor de deelnemer enerzijds een manier om in het hier-en-nu te zijn en anderzijds leert de manier waarop de oefening gedaan wordt de deelnemer veel over het handelen in de dagelijkse praktijk.

dla slider 2

Na de oefeningen worden de deelnemers uitgenodigd om hun ervaringen te delen waarin iedereen vrij wordt gelaten om dit ook daadwerkelijk te doen. In elke bijeenkomst staat er een thema centraal waar de trainer bij stil staat. 

Na de training

Voor wie
De training mindfulness is voor iedereen die moeite heeft om met stress om te gaan. Specifieke vragen zoals het leren omgaan met (pijn)klachten, het verkrijgen van een groter vertrouwen, het willen herstellen van evenwicht, het vergroten van zelfcontrole, het verkrijgen van innerlijke rust en ontspannen en genieten van het leven zijn veelgehoord en erg geschikt voor deze training. 

Tijdsinvestering
De training mindfulness bestaat uit 8 live bijeenkomsten van 2,5 uur of 8 online bijeenkomsten van 1,5 tot 2 uur. 
*We starten op 26 januari een online traject! Koop hieronder jouw ticket om erbij te zijn. 

Meer weten over de kosten voor een Incompany traject? Vraag vrijblijvend een offerte aan.