Magnesium

Wist je dat magnesium, naast zuurstof en water, het meest essentiële is voor jouw lichaam?

Wanneer je met ademhaling aan de gang gaat kan het helpend zijn ook je magnesium behoefte te peilen. Ben jij iemand die regelmatig sport, een actief leven leidt en vind je het belangrijk de juiste voedingswaarden binnen te krijgen, maar lukt dit niet altijd? De Adem Academie adviseert Zechsal producten omdat dit ondersteunend kan zijn bij ontspanning en herstel.  We vertellen je hier ook over tijdens onze workshops, trainingen en coaching.

Magnesium is naast zuurstof en water het meest essentiële voor het menselijk lichaam. Magnesium regelt o.a.  bloeddruk en hartritme, alsmede ontspannend voor de spieren en daarnaast verder voor 300 processen in het lichaam. Zechsal producten kun je via de Adem Academie verkrijgen waarbij je standaard 10% korting krijgt. Gebruik hiervoor de kortingscode DAA10 bij jouw bestelling via de onderstaande link.

De Adem Academie kent verschillende methoden voor ademhaling waarbij we ons vooral baseren op de gezondheidskennis van dr. Buteyko en de praktische Quickfix methode van Wim Hof.  Ademhaling heeft een detox effect op ons lichaam, het gebruik van Magnesium werkt hier versterkend positief bij.

De voordelen van magnesium