Incompany

Vitale medewerkers zijn bevlogen en werken vol energie en passie. Ze halen het beste uit zichzelf en omgeving. Dat weet de Leefstijl Academie. Wij zien hoe belangrijk het is om vitaliteit in organisaties te integreren en een onderdeel te laten zijn van medewerkers. Maar we zien ook dat geen enkele organisatie hetzelfde is. Zoals elke medewerker verdient ook elke organisatie zijn eigen aanpak.

Daarom biedt de Leefstijl Academie ook Incompany trainingen en trajecten aan. Hier kan het bestaand opleidingsaanbod als basis dienen, maar dit zal in overleg altijd op maat aangeboden worden.

De Leefstijl Academie werkt samen met 5e2M
Daarnaast kunnen incompany trainingen een onderdeel zijn van een breder traject op het gebied van een transitie in een organisatie. Hierin werken wij samen met 5e2M. Zowel de Leefstijl Academie, 5e2M als Lopenenzo zijn een onderdeel van elkaar. Hierdoor is er altijd een eenduidig traject waarbij doelstellingen rondom klant en medewerker voorop staan. Bij deze bedrijven werken bevlogen medewerkers die ruime kennis en vaardigheden hebben op het overbrengen van positieve Gezondheid, Psychologie, teambuilding, coaching, organisatieontwikkeling en vitaliteit.

Voorbeelden
Een voorbeeld van trainingen die wij tot nu toe bij organisaties hebben aangeboden zijn:
– Bedrijfshulpverlener bij Vitaliteit
– Vitaliteitsmanagement
– Teambuilding

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie, neem contact met ons op!