Word co-auteur van het boek Eigenwijs!

banner linkedin 1

Veerkracht, het lijkt wel het thema in tijden van crisis. In hoeverre ben je in staat om je aan te passen bij tegenslag, en er zelfs sterker uit te komen? Wat typeert de mensen die juist bij tegenslag de andere kant op gaan? Ze zijn allemaal een klein beetje eigenwijs en wandelen hun eigen pad. Maar hoevaak komt het voor dat we een pad bewandelen en er iets over vertellen. Bijna niet, ‘Want het is toch normaal?’ of ‘Waarom zou ik dat delen?’. Hier willen we verandering in brengen. Want juist het delen van verhalen verbindt en inspireert. Met dit als doel gaan we samen met 60 anderen een boek schrijven. En jij kunt één van die 60 zijn!

Jouw verhaal kan het verschil maken

We vinden dat iedereen die sterker uit zijn of haar tegenslag is gekomen, een standbeeld verdient. Elk verhaal is een unieke parel. Maar we weten ook als geen ander dat wanneer het je even tegenzit, je soms verhalen nodig hebt die je kunnen aanzetten om die ene eerste belangrijke stap te zetten. Door het delen van verhalen, kun je voor het verschil maken voor een ander. Iedereen kan veranderen, alleen je moet het echt willen. 

Omdat we vinden dat je trots mag zijn op jouw verhaal en omdat we jou een podium willen geven, gaan we (onder begeleiding van Cynthia Meevis) een boek uitbrengen en jij kunt hier in staan. We verzamelen 60 eigenwijze verhalen van bijzondere personen die op een veerkrachtige manier hun leven positief hebben weten te veranderen. Heb jij in Corona juist een uniek bedrijf opgezet? Heb je een manier gevonden om anderen te helpen met een negatieve ervaring uit je eigen leven? Krabbelde je tegen de verwachting in uit een zware situatie? Of heb je een ander inspirerend voorbeeld van veerkracht? Dan zoeken we jou!

Een kans voor iedereen
Daarnaast doen we nog iets extra. Veerkracht is niet altijd gekoppeld aan de zichtbaarheid van succes of rijkdom. We willen kansen voor iedereen. Bijvoorbeeld voor diegene die een vervelende jeugd heeft gehad, maar nu jongeren weet te inspireren met zijn of haar verhaal. Veerkracht is dan nog meer een levenskunst. Een levenskunst die tot inspiratie kan leiden. Om ook deze verhalen in het boek op te nemen willen we het koppelen aan degene die de bijdrage kan betalen. Dus wanneer jij jouw inspirerende verhaal over Veerkracht gaat delen dan bied je de gelegenheid aan iemand die hier niet de middelen voor heeft. Jouw succes wordt dan ook het succes van een ander. 

Droomde je er altijd al van dat jouw naam en verhaal in een boek zou staan? Wil je anderen inspireren? Heb jij veerkracht getoond in een moment van tegenslag? Dit is je kans om co-auteur te worden! Maar wellicht nog belangrijker, je geeft een ander de kans uit de schaduw te treden en hun verhaal over veerkracht tot inspiratie te laten leiden voor anderen.

Hoe kun jij meedoen?

Investering

Naast dat je je eigen verhaal deelt, mag je ook iemand anders opgeven. Als cadeau, maar vooral omdat je vind dat diegene het podium verdient. Voor jouw plek (én dus de plek van iemand anders) is de investering 400 euro (ex. BTW). Wat krijg je hiervoor?

Heb je nog vragen of wil je al sparren over jouw verhaal? Dat kan! Stuur een mail naar cynthia@deleefstijlacademie.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kopie van banner linkedin