De Leefstijl Academie gaat graag een goede partnership aan om gezamenlijk iets moois te creeëren ten behoeve van onze klant.
Hieronder tref je een overzicht met de partners van de Leefstijl Academie. Deze partners bevelen wij van harte aan.

Lopenenzo
Lopenenzo is geïnspireerd op de Leefstijl Academie. Waar de Leefstijl Academie zich concentreert op deskundigheid en begeleiding, gaat Lopenenzo verder om met beweging het beste uit mensen te halen. Door mensen te laten bewegen stimuleren we een gezonde(re) leefstijl en een goede balans tussen mentaal, fysiek en maatschappelijk welzijn. Iedere klant maakt het verschil. Lopenenzo maakt mensen blij!

Ga voor meer informatie naar www.lopenenzo.nl

Freezeland Cool Challenge
Een terugkerend evenement georganiseerd door plaatselijke ondernemers uit het Noorden die de krachten bundelen. Tijdens dit verfrissende evenement wordt er gesport en een uitdagende dip in het Lauwersmeer gedaan. Woodcamp gecombineerd met technieken van de Wim Hof methode aangevuld met een duik in het koude water wordt meerdere keren per jaar georganiseerd.

Ga voor meer informatie naar www.freezeland.frl

Norwell Outdoor Fitness
Norwell Outdoor Fitness focust zich op het ontwikkelen van succesvolle outdoor fitness parken geschikt voor jong tot oud en voor hulpbehoevend tot vitaal. Norwell Outdoor Fitness realiseert dit door het aanbieden van minimaal 2 jaar begeleiding bij de oplevering van al onze parken. Hiermee wil Nordwell Outdoor Fitness ervoor zorgen dat buurtbewoners en passanten geïnspireerd en geactiveerd raken.

Ga voor meer informatie naar https://norwelloutdoorfitness.nl/

Health hub Roden
In de Health Hub Roden werken kennisinstellingen, bedrijven en overheid samen aan onderzoek en innovatieve oplossingen op het gebied van Healthy Ageing. De Health Hub Roden is opgericht om deze gespecialiseerde kennis en kunde in de regio te behouden.
De Hanzehogeschool Groningen is als projectpenvoerder verantwoordelijk voor de Health Hub Roden.

Ga voor meer informatie naar https://healthhub-roden.nl/

Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen
Vegro Expertisecentrum hulpmiddelen Vegro is een bedrijf met een landelijke dekking aan thuiszorgwinkels en uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra vanuit waar de uitleen, verhuur en verkoop van verpleegartikelen en hulpmiddelen wordt verzorgd. Middels de regionale invulling van de organisatie, staat de klant altijd centraal bij Vegro.

Ga voor meer informatie naar www.vegro.nl

5e2M Interim en Consultancy

Structuur, cultuur en werkwijze moet op elkaar afgestemd zijn. Er is behoefte aan een nieuwe, platte en horizontale organisatie die uitgaat van de beleving van de mens. Dat is wat hen bindt.
De mens staat centraal, te beginnen bij de klant. Maar zijn beleving, waarden en normen worden vertaald naar de interne organisatie. Missie en visie moeten beleefd worden. Mensen binden zich vrijwillig aan iets wat hen aanspreekt. Wat zinvol is en waar men trots op kan zijn.