Win de boeken van Mark Manson!

mark manson 1 uitgelicht

Win de boeken van Mark Manson!

Wij zitten met regelmaat met de neus in de boeken. Daarom vinden we wat er aan gaat komen dan ook zo leuk! In samenwerking met Uitgeverij Bruna mogen we twee topboeken weggeven. Wij zijn groot fan van auteur Mark Manson en daarom extra trots dat we niet één maar twee boeken mogen weggeven!

De inhoud van de boeken

De edele kunst van not giving a f*ck: Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten, fouten en onzekerheden maar de pijnlijke waarheid onder ogen durft te zien, vind je de moed en het zelfvertrouwen waar je in deze tijd zo’n behoefte aan hebt.

Mark Manson geeft je de tools om te kiezen waar jij om geeft, en dus ook waar je niet om geeft. Dat idee omarmen werkt bevrijdend.

Humoristisch en vol goede grappen, maar bovenal ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

Alles is f*cked: We leven in een interessant tijdperk. Ogenschijnlijk lijken we alles goed voor elkaar te hebben: we zijn welvarender, vrijer en ontwikkelder dan ooit. Aan de andere kant is alles gewoon ontzettend f*cked – de aarde wordt warmer, regeringen falen, de economie stort in en iedereen voelt zich voortdurend beledigd op Twitter.
Op dit moment in de geschiedenis, met toegang tot technologie, onderwijs en communicatie waar onze voorouders alleen maar van konden dromen, worden we overspoeld door een gevoel van algemene hopeloosheid. Waar het in Mark Mansons eerste boek vooral ging over de onvermijdelijke fouten in ieder individu, gaat het in Alles is f*cked over de eindeloze rampen in de wereld om ons heen. Hij kijkt naar onze relaties met geld, entertainment, internet; en hoe een teveel aan iets goeds ons alleen maar miserabeler maakt. Hij tart openlijk onze definities van politiek, religie, geluk, vrijheid en zelfs van hoop. Op de typische Manson-manier, scherp en met humor, daagt hij ons uit om eerlijker tegen onszelf te zijn en verbinding te maken met de wereld op manieren die we zelf waarschijnlijk nog niet hadden bedacht. Alles is f*cked is het belangrijkste boek van deze tijd.

Hoe kun jij kans maken?
Deze boeken houdt zich bezig met onderwerpen die wij in onze trajecten, opleidingen en workshops ook meenemen. Maar juist ook in deze tijd bieden deze boeken hoop en nieuwe inzichten. Het liefst zouden we aan iedereen dit boek weg willen geven, maar we hebben een mooi boekenpakket aan wie we dit pakket weg gaan geven. We willen dit pakket opdragen aan iemand aan wie jij vindt dat hij of zij het verdient.
Geef hieronder aan, aan wie jij graag dit pakket zou willen geven en waarom en wie weet sturen we het wel naar diegene op! Op dinsdag 31 maart maken we de winnaar bekend.