€ 225,00
Startdatum en locatie

Nog geen startdatum bekend.

Woodcamp

Zweten, lachen en spierpijn!

  Woodcamp is als groepsactiviteit een eigentijdse variant op bootcamp, waarbij de focus ligt op beleving en progressie. Woodcamp is een cardiovasculair en spierversterkende full body workout. Zweten, lachen en spierpijn dus!.     

  Voor wie:

  Woodcamp is geschikt voor iedereen tussen de 16 en 86 jaar. Soms kan een beperking (ernstig overgewicht, visueel of auditief, verstandelijk, fysiek e.d.) aanleiding zijn voor een gesprek en een aangepast aanbod.

  Resultaat:

  Deelnemers ervaren de mogelijkheden van hun lijf. Ze worden sterker, fitter, energieker en worden zich bewust van de meerwaarde van bewegen in de buitenlucht. Je wordt er blij van!

  Waar:

  We verzorgen de workshops en lezingen op locatie. Dat kan variëren van bedrijfskantines, tot verenigingsgebouw en van horecazaal tot een actieve boswandeling in de buitenlucht.

  Wanneer:

  Afhankelijk van de vraag kunnen we zowel overdag, als ’s avonds plannen.

  Investering:

  Een lezing kent een vast tarief van € 225,- ongeacht de groepsgrootte. Een workshop kent een variabel tarief, afhankelijk van de groepsgrootte. Een groep tot 20 deelnemers vraagt een investering van € 275,- Bij meer dan 20 deelnemers maken we een passende offerte.

  Enthousiast geworden? Schrijf u direct in!

  • Karel Jonker, Eigenaar | Organisatieontwikkeling | Vitaliteit | Docent