€ 145,00

De complete test wordt aangeboden voor € 145,- . Aanvullende schema’s worden in blokken aangeboden en zijn persoonsgebonden. Een schema van 6 weken kost € 55,-.

Startdatum en locatie

Nog geen startdatum bekend.

DuurEenmalig

Testen en Meten

Aan de hand van de resultaten kan een persoonlijk schema worden opgesteld.

  Door middel van een rustmeting en inspanningstest is het mogelijk je uitgangspositie vast te stellen voor het aangaan van een fysiek verbetertraject. Tijdens beide testen wordt met een hartslagmeter en geavanceerde software inzicht gegeven in de belasting en belastbaarheid van het hart en de mate van hartslagvaribiliteit. Deze laatste is indicatief voor o.a. de mate van stress.  De uitkomsten kunnen worden gebruikt voor het opstellen van een schema ter verbetering van de conditie. We maken gebruik van de Energie Control Methode en een fietstest op de Daum Pro 8i.

  Voor wie:

  Iedereen presteert naar vermogen. Iedereen vanaf 16 jaar kan de test ondergaan. Bij twijfel is het raadzaam de (huis)arts te raadplegen.

  Resultaat:

  Deelnemers ontvangen een meetwaardenoverzicht van de fysieke gesteldheid (lengte, gewicht, vetpercentage, visceraal vetpercentage) en testresultaten. Aan de hand van de resultaten kan een persoonlijk schema worden opgesteld.

  Waar:

  De test wordt afgenomen op een ergofiets DAUM 8i

  Wanneer:

  Op afspraak.

  Investering:

  De complete test wordt aangeboden voor € 145,- .  Aanvullende schema’s worden in blokken aangeboden en zijn persoonsgebonden. Een schema van 6 weken kost € 55,-

  Enthousiast geworden? Schrijf u direct in!

  • Karel Jonker, Eigenaar | Organisatieontwikkeling | Vitaliteit | Docent