€ 165,00

Het afsluitingsarrangement (optioneel)op Schiermonnikoog (inclusief boot, bus, kleed- en douchegelegenheid, pastamaaltijd, begeleide route en een herinnering) kost € 45,-.

Duur20 trainingen van 60 minuten in 10 weken.

Cursussen

Cursussen geschikt voor absolute beginners en gevorderden

  Meerdere keren per jaar starten we op diverse plekken 10 weekse cursussen. Deze hardloopcursussen duren 10 weken en worden afgesloten met een duurloop van 30 of 60 minuten tijdens een arrangement op Schiermonnikoog.  Je traint twee keer per week begeleid in een groep van ca. 8 – 14 deelnemers en één keer met discipline. De focus ligt op blessure preventieve techniek en het vergroten van  het uithoudingsvermogen.

  Voor wie:

  De cursussen zij geschikt voor absolute beginner en gevorderden. Ook “herintreders” kunnen naadloos aansluiten bij de cursus. Afhankelijk van eventuele fysieke beperkingen kan een ander advies worden voorgesteld. Bijvoorbeeld in geval van extreem overgewicht of complexe ziektebeelden.

  Resultaat:

  Na 10 weken trainen is de fysieke gesteldheid verbeterd, het uithoudingsvermogen vergroot en de algehele vitaliteit toegenomen. Deelnemers kunnen zonder problemen 30 of 60 minuten aaneengesloten hardlopen. Je wordt er blij van!

  Waar:

  De cursussen worden  aangeboden door gecertificeerde en gediplomeerde looptrainers in Groningen, Friesland en Drenthe. Vaste opstapplaatsen zijn Annen, Zuidlaren, Groningen en Feerwerd. Andere plaatsen in overleg.

  Wanneer:

  De cursussen vinden soms overdag en meestal  ’s avonds plaats op maandag t/m zaterdag. E.e.a. is afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainers.

  Investering:

  20  trainingen van 60 minuten in 10 weken inclusief een VitalinQ account en  e-mail ondersteuning voor  € 165,-

  Het afsluitingsarrangement  (optioneel)op Schiermonnikoog (inclusief boot, bus, kleed- en douchegelegenheid, pastamaaltijd, begeleide route en een herinnering) kost € 45,-

  Enthousiast geworden? Schrijf u direct in!

  20 trainingen van 60 minuten in 10 weken.

  • Karel Jonker, Eigenaar | Organisatieontwikkeling | Vitaliteit | Docent