€ Maatwerk

N.a.v. een vrijblijvend en oriënterend gesprek kunnen we een maatwerk offerte opstellen.

Clinics zijn maatwerk. Inhoudelijk en qua vorm. We hanteren een vast uurtarief en een maximale groepsgrootte.

Startdatum en locatie

Nog geen startdatum bekend.

Clinics

Clinics zijn primair bedoeld voor bedrijven, onderwijs, overheid (gemeenten), zorg- en welzijnsorganisaties . Binnen deze sectoren ligt de nadruk op teams en teamontwikkeling.

  Clinics beslaan meerdere opeenvolgende activiteiten gericht op een vooraf vastgesteld doel. De activiteit kan gericht zijn op een hardloopevenement, Mudrun of anderszins. Een clinic bestaat vaak uit 4 tot 6 begeleide trainingen.

  Voor wie:

  Clinics zijn primair bedoeld voor bedrijven, onderwijs, overheid (gemeenten), zorg- en welzijnsorganisaties . Binnen deze sectoren ligt de nadruk op teams en teamontwikkeling.

  Resultaat:

  Door deel te nemen aan een clinic worden teams voorbereid op een vooraf vastgesteld doel. Dit kan een evenement zijn, maar ook een organisatiedoel (voorbereiding op de 4Mijl van Groningen of werknemers blijvend in beweging krijgen). Clinics zijn vaak opgenomen als onderdeel van een vitaliteitsplan. Je wordt er blij van!

  Waar:

  Trainers van Lopenenzo zijn overal inzetbaar. Afhankelijk van de duur en vorm van de clinic kan gekozen worden voor een locatie in de buurt van de werkplek of juist iets verder van de werkplek. De locatie zal wel moeten kunnen voorzien in het uitvoeren van de clinic.

  Wanneer:

  Clinics worden soms (deels) onder werktijd uitgevoerd. Afhankelijk van de opdrachtgever wordt tijd en/of middelen beschikbaar gesteld. In overleg met de trainers kan zowel op doordeweekse werkdagen, avonden en in de weekenden worden getraind..

  Investering:

  Clinics zijn maatwerk. Inhoudelijk en qua vorm. We hanteren een vast uurtarief en een maximale groepsgrootte. N.a.v. een vrijblijvend en  oriënterend gesprek kunnen we een maatwerk offerte opstellen.

  Enthousiast geworden? Schrijf u direct in!

  • Karel Jonker, Eigenaar | Organisatieontwikkeling | Vitaliteit | Docent