Lopenenzo

De Leefstijl Academie hanteert het credo ‘practice what you preach’. Dit betekent dat we de theoretische kennisoverdracht vanuit de academie onlosmakelijk verbinden met onze doe-activiteiten.

Lopenenzo ook voor bedrijven
Het zusje Lopenenzo is letterlijk actief in de sport en sportondersteuning. Naast dat er particulieren hun weg vinden naar de verschillende uitdagende sportactiviteiten, is er de mogelijkheid voor bedrijven sportclinics te verzorgen, teambuilding maar ook meer spannende onderdelen als ijsbaden en de Wim Hof methode.
Wil een team van een bedrijf zich voorbereiden op een mooi sportevenement en dit deskundig laten begeleiden door een professioneel trainer dan kan dat met Lopenenzo.

Lopenenzo op maat
Zowel op onze site als de site van Lopenenzo staan de activiteiten die nu georganiseerd worden. Er zijn genoeg mogelijkheden om het theoretische programma te laten ondersteunen door zichtbaar gedrag met een sport- of beweegactiviteit.
Daarnaast maken we programma’s ook op maat om de behoeften van uw medewewerkers en dus uw organisatie zichtbaar vitaler te maken.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!