Teamtrainingen

Inzetten op een effectieve samenwerking

Een goede samenwerking binnen het team vormt zo de basis voor meer werkplezier en betere resultaten. In onze teamtrainingen geven we vorm aan deze samenwerking. Zodat ieders capaciteiten goed worden benut en op een effectieve manier worden ingezet.

Onze teamtrainingen gaan uit van uw praktijk. Wij geven een nieuwe invalshoek waarmee de teamleden in gesprek gaan met elkaar. We gaan uit van de positieve kracht en kwaliteiten van het individu en het team, en bouwen deze verder uit.

Een teamtraining kan uit meerdere dagdelen bestaan. U gaat veel doen, uitproberen en leren van elkaar. Samen met u bepalen we de thema’s, de werkvorm, de locatie en de data met een eventuele terugkomdag. Onze trainingen worden daarmee volledig afgestemd op uw behoefte, aangevuld met onze ervaring en expertise.

Mogelijke aandachtsgebieden:

–        Effectief samenwerken

–        Open communicatie

–        Betrokkenheid en loyaliteit

–        Actief meedoen en meedenken

–        Feedback

–        Intervisie

–        DISC analyse van gedragsstijlen

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor alle organisaties met de behoefte om de krachten binnen een team te bundelen. De module kan worden gericht op medewerkers, managers of HR-medewerkers. Neem contact op om uw wensen te bespreken.