Nait Soezen, Moar Doun!

Agents of Change & De Leefstijl Academie organiseren: Nait Soezen, Moar Doun! Een set van een lezing en verdiepende workshops die zullen bijdragen aan jouw eigen veranderingsvraag als (young)professional, team of organisatie.

Over het evenement
Nait Soezen, Moar Doun wordt gedragen door Lammert Kamphuis, Agents of Change & de Leefstijl Academie. Op 1 februari zal Lammert Kamphuis laten zien dat filosofie minder onbegrijpelijk is dan dat we vaak denken door je uit te dagen met nieuwe inzichten en gedachte-experimenten.

We geloven dat alleen inspiratie niet voldoende is om je verandering om te zetten in actie. We willen jou graag ondersteunen om het geleerde meteen in praktijk te brengen. Dit doen we in aanvullende workshops gericht op: persoonlijk leiderschap en de ondersteuning in hoe jij je talent kunt inzetten in relatie tot je eigen vraagstuk. Deze workshops worden georganiseerd door de Leefstijl academie & Agents of Change.

Workshops

Om het geleerde gelijk in praktijk te brengen organiseren de Leefstijl Academie en Agents of Change uitdagende workshops. Deze sluiten naadloos aan op de thema’s die aan bod komen tijdens de lezing van filosoof Lammert Kamphuis.

13 februari Workshop ‘Heb jij een waardenloos leven?’
Leidt jij je leven of wordt jij geleid door het leven? Wanneer jij de regie kwijtraakt of wellicht al kwijt bent over je leven, heb jij dan nog wel jouw persoonlijke waarden centraal staan? Want voor welke waarden sta jij als individu? Hoe vaak denk je aan deze waarden? In deze workshop maak jij een goede start met het vinden van jouw persoonlijke waarden, ga je aan de slag te gaan met dát wat jou gelukkig maakt en hoe jij een waardenvol bestaan creëert.

Deze workshop wordt aangeboden door de Leefstijl Academie op 13 februari van 19.00u. – 22.00u. Locatie: House of Change, Oude Boteringsestraat 47, Groningen.

27 februari Workshop ‘Design your life.’
In een snel veranderende wereld waarin steeds minder aandacht is voor jouw talent en ‘werkgeluk’ ontwerpen we tijdens deze workshop nieuwe ideeën en passende acties die een betekenisvolle bijdrage leveren aan jouw leven. Je zal de workshop uitlopen met meer inzicht in je eigen talent en hoe jij je talent kan inzetten om te bereiken wat jij voor ogen hebt.

Deze workshop wordt aangeboden door Agents of Change op 27 februari van 19.00u. – 22.00u. Locatie: House of Change, Oude Boteringsestraat 47, Groningen.

Investeer in jezelf!
De lezing en workshops zijn in verschillende combinaties te verkrijgen.

Verwonder
Dit betreft alleen de lezing van Lammert Kamphuis. Verwonder je op 1 februari in de wereld van filosofie. De investering hiervan is € 25,-

Verwonder en Verdiep
Dit betreft de lezing van Lammert Kamphuis en één workshop naar keuze. Keuze voor de workshop ‘Heb jij een waardenloos leven?’ van de Leefstijl Academie of ‘Design your life.’ van Agents of Change kun je selecteren bij het bestellen van jouw ticket. (pakket A is lezing inclusief workshop Design your life en pakket B is de lezing inclusief workshop ‘Heb jij een waardenloos leven?’)

Verwonder, Verdiep en Verander
Dit betreft de ‘full package’. Je gaat op 1 februari naar de lezing van lammert Kamphuis, volgt op 13 februari de interactieve workshop van de Leefstijl Academie ‘Heb jij een waardenloos leven?’ en op 27 februari ga je naar de workshop: ‘Design your life.’ van Agents of Change. Normaal voor een bedrag van €75,- maar nu voor € 65,-

Koop nu je ticket(s) hier!